duminică, 10 septembrie 2017

SELLification - un training, o certificare, o experiență.

De când mi-am început cariera de trainer mi-am dorit să ofer participanților cea mai puternică experiență de învățare. Îmi aduc aminte cum, la început, susțineam traininguri doar cu ajutorul PowerPoint-ului. Eu credeam că fac training când, de fapt făceam public speaking. Mai târziu am descoperit jocul de rol ca activitate de învățare și am fost plăcut surprins să văd interacțiunea, receptivitatea și deschiderea participanților. O lume nouă se deschidea în fața mea, iar eu pătrundeam într-un univers experiențial. Universul în care transferul de competențe se desfășoară la superlativ iar la final participantul îți mulțumește pentru experiența trăită.

Bucuros de „aha”-ul avut, am făcut tot posibilul ca jocul de rol să-și găsească locul în planul de activități al fiecărui training susținut. Din acest motiv, în momentul în care împreună cu Bogdan și Călin am avut primele discuții despre SELLification, un sentiment de împlinire m-a cuprins. Văzând că trainingul de vânzări va fi experiențial mi-a dat siguranța calității și a dezvoltării de competențe.
Și exact acest lucru s-a întâmplat. SELLification este mai mult decât un training. SELLification este o experiență, este un joc de rol continuu, în care participanții nu doar că învață să vândă ci descoperă singuri ce înseamnă să gestioneze fiecare moment al vânzării.

În plus, SELLification nu este o experiență numai pentru participanți ci, inclusiv pentru trainer. Poți vedea în video-ul de mai jos experiența SELLification în câteva minute:
Împreună am conceput SELLification ca fiind o licență de training. Acest lucru înseamnă că oricine poate susține trainingul SELLification. Chiar și tu. Noi îți punem la dispoziție toate materialele de care ai nevoie, începând de la prezentarea PowerPoint, continuând cu scriptul trainingului și planul de activități, chiar și resursele pentru toate activitățile susținute. Ah era să uit, îți oferim inclusiv post-it-uri. Toate acestea vor intra într-o geantă personalizată în identitatea SELLification.

Din câte vezi, poți să ai sute de ore de training, sau chiar nicio oră, vino în SELLification și vei primi o afacere de training la cheie. Tot ce avem nevoie din partea ta este de bună voință, deschidere și curiozitate cât cuprinde. Restul ți-l oferim noi.

Te-am făcut curios? Pentru toate detaliile, intră pe linkul:


Și încă ceva, în pachetul pe care îl vei primi la certificare vei primi kituri pentru 12 participanți. Astfel tu vei putea susține imediat primul tău training SELLification și vei putea să îți recuperezi investiția inițială.


Vino în SELLification și devino tu experiența pe care participanții trainingului tău și-o doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu