marți, 9 octombrie 2012

Presentation ZEN - Garr Reynolds

O carte "must have" pentru vorbitorul in public, care foloseste slide-uri in prezentarile sale. Precum stim, aproape 95% din prezentarile tinute "world wide" sunt anoste si plictisitoare. Probabil ca nu vom fi un Steve Jobs sau un Seth Godin, insa putem sa ne imbunatatim stilul si felul in care ne infatisam in fata audientei

Cine este Garr Reynolds?

Nimeni altul decat cel ce in trecut a fost managerul responsabil de relatiile cu grupurile de utilizatori la nivel mondial ai Apple. Apoi a devenit corporate trainer in cadrul Sumitomo in Japonia, unde si traieste in prezent. In 2011, SAY Media din New York l-a pus pe Garr printre cele mai influente 100 de persoane de pe internet.

Presentation Zen a fost cea mai comandata carte de pe www.amazon.com. Alte carti publicate de el sunt: Naked Presenter, Presentation ZEN Design.

De ce sa citesti aceasta carte?

Deoarece prezinta principii, pe care majoritatea vorbitorilor din cadrul conferintelor TED le folosesc;
Deoarece aduce o gandire diferita si creativa in privinta pregatirii, designului si a sustinerii prezentarilor;
Pentru ca Seth Godin a spus: "Va rog sa nu cumparati aceasta carte! Daca oamenii vor incepe sa faca prezentari mai bune, ale mele vor avea de suferit. (Insa, daca vreti cu adevarat sa invatati ce functioneaza si care este abordarea corecta, Garr este omul de la care puteti lua lectii.)"
Pentru ca in acest material am invatat cu adevarat ce inseamna Simplitate, Subtilitate, Eleganta, Naturalete, Eliminarea a ceea ce nu este esential. Iar ca un plus, am realizat in sfarsit sintagma: "Less is More".

In concluzie

Pune mana pe tastatura, deschide o pagina noua in browser si tasteaza www.presentationzen.com si bucura-te de informatia utila ce o vei gasi acolo, inclusiv titlurile unor materiale atat de importante unui public speaker.

Daca ti-e utila informatia, da-i share ca sa aiba acces si alte persoane la acest material.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu